Openingstijden Ma.-Vr. 8:00 - 17:00 Zat. 9:00 - 14:00
Openingstijden Ma.-Vr. 8:00 - 17:00 Zat. 9:00 - 14:00
Oude metalen

Oud koper, aluminiumschroot, oud lood, zink, inox, ...

Oud metaal
Oud ijzer

Knipijzer, E3-schroot, witgoed, remschijven, ...

Oud ijzer
Elektro afval

RAM chips, processoren, drivers, printplaten, ...

Elektro afval
NIEUW: scrapcash

Verkoop uw schroot online: scrapcash

NIEUW: scrapcash

Steeldeal: aankoop non ferro

Bent u het zoeken naar de beste prijs voor uw oude metalen beu? Steeldeal.be, uw online metaalhandel biedt u dagprijzen voor oude metalen. Test uw materiaal door er een magneet tegen te houden. Zo ontdekt u snel of het om ferro of non ferro gaat. Bij twijfel of vragen oud ijzer en/of metalen staat ons bekwame team graag voor u klaar!

Metaalrecycling meer dan aankoop van metaal

"Goed voor het milieu en uw portemonnee!"- Grondstoffen worden steeds schaarser, maar de consument verbruikt steeds meer. Wij willen u erop attent maken dat al uw oude metalen geld opbrengen. Acceptatie van aangeleverd materiaal verloopt bij Steeldeal metaalrecycling volgens een vaste procedure.

Metaal leveren bij Steeldeal metaal- en schroothandel- Houdt uw identificatiepapieren bij de hand voordat u uw metalen en/of oud ijzer geanalyseerd en gewogen worden. Hierna kunt u ons met een gerust hart en een volle portemonnee verlaten.

Afbraakwerkzaamheden - Wij staan voor u klaar wanneer het om industrieel slopen gaat. Ook stellen wij containers voor oud ijzer en metalen ter beschikking.

AEEA - afgedankte elektrische en elektronische apparatuur wordt bij ons volgens de regels van de wet gesorteerd en overgeslagen. Hoewel haast iedereen weet dat computerchips kostbare metalen bevatten, staan er slechts weinigen bij stil dat een oude computer nog wel eens wat geld op zou kunnen brengen. Dialectisch noemt men dit ook wel de grijze producten. Sta nu zelf in voor de recupel van uw oude huishoudelijke producten...Moers Metaalhandel neemt helaas geen oude koelkasten of computerschermen aan. Wij nemen wel TFT schermen aan.

Wij specialiseren ons in de aankoop van computerchips. Wij onderscheiden de volgende onderdelen:

  1. centrale verwerkingseenheid (CPU): goldcap, keramische CPU en CPU uit kunststof
  2. moederbord: klasse 1, 2, 3 waarbij de hoeveelheid goud en het aantal extra onderdelen bepalend zijn voor de prijs
  3. RAM geheugen goud / zilver
  4. harde schijf
  5. IC's (zwart met zilver)
  6. power supply, ook wel elektrische voeding
  7. drivers

Aankoop katalysatoren

Een katalysator vermindert de uitstoot van verbrandingsmotoren door de reactie van hitte op de edelmetalen. Dit wordt in de fysica het warmte proces genoemd. Wij nemen zowel metaalkats als keramische katalysatoren aan. U kunt al leveren vanaf 1 stuk. De waarde wordt ter plaatse beoordeeld door ons vakkundig personeel op basis van de kwaliteit. Deze is afhankelijk van de edelmetaalhoeveelheid in de washcoat. Deze bevatten oa. platina (Pt), palladium (Pd) en rhodium (Rh). Gelieve een afbeelding en de code bij te voegen bij het verzenden van een prijsaanvraag. Zonder deze code kunnen wij uw katalysator niet klasseren en / of waarderen.

Accurecycling

Steeldeal.be beschikt als één van de weinigen over de juiste vergunningen om accu's op een milieuvriendelijke manier te verzamelen. Wij beschikken niet over een eigen accu recyclingfabriek, maar de restwaarde van de door u aangeleverde loodaccu's is daarom bij ons niet per se lager. Al onze prijzen worden dagelijks geactualiseerd.