Openingstijden Ma.-Vr. 8:00 - 17:00 Zat. 9:00 - 14:00
Openingstijden Ma.-Vr. 8:00 - 17:00 Zat. 9:00 - 14:00
Oude metalen

Oud koper, aluminiumschroot, oud lood, zink, inox, ...

Oud metaal
Oud ijzer

Knipijzer, E3-schroot, witgoed, remschijven, ...

Oud ijzer
Elektro afval

RAM chips, processoren, drivers, printplaten, ...

Elektro afval
NIEUW: scrapcash

Verkoop uw schroot online: scrapcash

NIEUW: scrapcash

Steeldeal Ferro: oud ijzer prijs online

Steeldeal.be - uw online oud ijzer handel - De dagprijs voor oud ijzer varieert van dag tot dag. Wij beseffen dat het voor haar klanten belangrijk is de actuele oud ijzer prijs te kennen. Daarom past zij de onderstaande oud ijzer prijs dagelijks aan. 

Wij selecteren, sorteren, stockeren en recycleren al uw oud ijzer. Grote en kleine partijen worden direct afgerekend. Transport is mogelijk. Wij bieden, in overleg met de klant, ook containers en oud ijzer verzamel depots aan.

Schroot, ook wel oud ijzer, roest. HMS 1 en HMS 2 mogen geen koper bevatten. Oud ijzer recyclage is een belangrijk proces om de uitputting van schaarse grondstoffen te minimaliseren. Wij gunnen al uw ferro metalen een tweede leven.

De dagprijs van oud ijzer en metalen beweegt zich ieder moment van de dag. De meeste metaalhandelaren houden deze geheim,  maar bij ons kunt u in 1 muisklik de actuele oud ijzer prijs inkijken. Heeft u meer dan 1 ton oud ijzer dan kunt u uw personalia en aanbod ingeven...wij proberen uw oud ijzer aanvraag dan zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Wat is "ferro"?

"Metaalrecycling met de puntjes op de i!" - Onder ferro klasseren we alle magnetische metalen. Hoewel we verschillende oud ijzer soorten kunnen onderscheiden zoals: radiatoren, remschijven, autowrakken en auto onderdelen, industrieel afval etc. is bij oud ijzer vooral de kwaliteit van belang. Om ferro op een milieuvriendelijke manier te kunnen doorschuiven naar de volgende schakel in de herwaarderingskringloop worden de oud ijzer soorten op onze site in Maastricht vakkundig gesorteerd. Ons bekwame team adviseert u, maar staat ook open voor de mening van haar klanten. Steeldeal, een synergie van oud ijzer handel en digitalisering. Via ons online contactformulier staan wij 24h per dag klaar om al uw vragen te beantwoorden.