Openingstijden Ma.-Vr. 8:00 - 17:00 Zat. 9:00 - 14:00
Openingstijden Ma.-Vr. 8:00 - 17:00 Zat. 9:00 - 14:00
Oude metalen

Oud koper, aluminiumschroot, oud lood, zink, inox, ...

Oud metaal
Oud ijzer

Knipijzer, E3-schroot, witgoed, remschijven, ...

Oud ijzer
Elektro afval

RAM chips, processoren, drivers, printplaten, ...

Elektro afval
NIEUW: scrapcash

Verkoop uw schroot online: scrapcash

NIEUW: scrapcash

Steeldeal service in metaal

Steeldeal metaal- en schroothandel streeft ernaar al haar leveranciers, klein of groot, van een snelle service te voorzien. Op onze website kunt u de actuele oud ijzer prijs op ieder moment van de dag bekijken. U weet dan ook vrijwel direct wat u kunt verdienen aan oud ijzer en andere recyclebare afvalstoffen. Dit hebben wij vergemakkelijkt door onze schrootprijs calculator. 

Actief en succesvol in de handel met ferro en non ferro hebben wij onze diensten met de aankoop van oud papier uitgebreid. Verder bieden wij, geheel naar uw behoeven, schrootcontainers aan. De ophaling van grotere hoeveelheden oud ijzer, metalen, computerschroot of oud papier vormt daarbij ook geen enkel probleem.

We heten u, zowel met kleine als grote leveringen, welkom op onze dependance in Maastricht. We nemen daarbij graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. Gebruik ons online contactformulier voor bijzondere aanvragen of het maken van een afspraak. Onze vertegenwoordigers kunnen op aanvraag ook bij u langskomen. Wij stemmen onze diensten af op uw behoeften.

Handel in oud ijzer via steeldeal.be, wij stellen u niet teleur! Dat geldt uiteraard ook bij de aankoop van de andere door ons gevoerde afvalsoorten.