Openingstijden Ma.-Vr. 8:00 - 17:00 Zat. 9:00 - 14:00
Openingstijden Ma.-Vr. 8:00 - 17:00 Zat. 9:00 - 14:00
Oude metalen

Oud koper, aluminiumschroot, oud lood, zink, inox, ...

Oud metaal
Oud ijzer

Knipijzer, E3-schroot, witgoed, remschijven, ...

Oud ijzer
Elektro afval

RAM chips, processoren, drivers, printplaten, ...

Elektro afval
NIEUW: scrapcash

Verkoop uw schroot online: scrapcash

NIEUW: scrapcash

Steeldeal

Onze nieuwe vestiging Steeldeal is zojuist geopend. Wij betalen u de hoogste actuele aankoopprijs voor oude metalen, schroot en elektroschroot. Wij hopen u graag te kunnen ontvangen bij Steeldeal Echt. U kunt ons bezoeken op de Loperweg 54 in Echt. Onze schrootplaats in Echt (Nederland) is gelegen naast de autostrade A2 tussen Maastricht en Roermond. Wij hopen u graag te mogen ontvangen bij Steeldeal Echt. Laad uw schroot uit en ontvang direct contant geld.

Steeldeal: Zo makkelijk verdient u geld met uw schroot.

DOOR EEN STIJGENDE VRAAG NAAR LANGERE OPENINGSTIJDEN, STAAT STEELDEAL IN ECHT ELKE ZATERDAG VAN 09.00 - 15.00 VOOR U KLAAR!

Steeldeal Metaalrecycling geldt als uw metaalhandel in Limburg. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop van oud ijzer en oude metalen in de regio Limburg, maar ook ver daarbuiten. 

Op www.steeldeal.be sommen wij onze populairste afvalsoorten op en tonen wij u de actuele metaal prijs direct online. Via nevenstaande prijscalculator kunt u eenvoudig berekenen wat de verkoop van uw materialen op zou kunnen brengen.

Wij, Steeldeal Metaalrecycling kopen zowel particulier, als zakelijk oude metalen en andere afvalstoffen aan. Wij behandelen uw aanvragen en wensen individueel. Aarzelt u niet contact met ons op te nemen. Ons team is dagelijks doorlopend bereikbaar van 08.00 - 17.00 en op zaterdag van 9.00 - 15.00.

Steeldeal metaal- en schroothandel volgen via Google+ en Facebook 

Volg onze schroot bedrijvigheid nu via Google+ en Facebook. Hier vind u naast de actuele oud ijzer prijs ook alle informatie omtrent de recycling van oud ijzer, metalen, computerschroot en oud papier. Uiteraard verklappen wij hier ook alle nieuwtjes uit de schrootwereld en maakt u automatisch kans op mooie prijzen.

Metaalrecycling 

U kunt kiezen voor een directe verkoop op één van onze metaalrecycling centrales. Hierbij garanderen wij een cash betaling voor al uw oud ijzer, oude metalen, computerafval of oud papier

Schroottransport - Wij beschikken over eigen wagens en een uitgebreid netwerk binnen de logistieke sector. Zo zijn wij in staat grote hoeveelheden afval ter plaatse af te halen.

Oude metalen containerservice - Wij stellen containers ter beschikking voor de verzameling van oude metalen en andere recyclebare materialen.

E-Waste - Verkoop uw computeronderdelen en doe uw voordeel! Microchips, moederborden, processoren of uw hele pc toren...bij ons bent u van een goede prijs en service gegarandeerd.

Papierrecycling - Wij kopen oud papier aan vanaf een hoeveelheid van 100 kg. Gebruik onze prijscalculator en bereken uw winst!

Demontage - Zet ons in voor al uw afbraakwerkzaamheden. Na een vrijblijvend persoonlijk gesprek gaan wij de uitdaging graag met u aan!